dimarts, 22 d’octubre de 2013

Bobine organizer


*You can translate this post clicking the google translator link at the right.Aquí teniu una idea barata i coquetona sobre com endreçar les bobines i carrets.
Necessiteu:
  • -          Planxa de porex. Jo n’he fet servir una quadrada de 4 cm. d’ample.
  • -          Pinxos de fusta d’uns 7 cm. Si son més llarg els podeu tallar.
  • -          Cola blanca o cola per Decoupage.
  • -          Pinzell
  • -          Tovallons estampats
  • -          Corda, grapes i cola per fixar la part de darrera.


Claveu els pinxos deixant una distància que us sigui còmoda per desar-hi les bobines. Els meus estan separats uns 8 cm. Aneu punxant per fileres fins a omplir tot el porex. Heu de punxar-los amb una certa inclinació (45°)  ja que l’expositor va enganxat a la paret i si els claveu en vertical després caurien.

Un cop clavat toca decorar-ho i fixar-ho. Podeu aprendre com es fa el decoupage amb aquest tutorial.Aneu folrant tot el porex fins la base del pinxo, perquè així la cola del decoupage us fixarà millor els escuradents.

Per fer les cantonades i polir els acabats de darrera podeu donar el tomb a la planxa, i els escuradents clavats us faran de base, impedint que la part ja feta i mullada toqui a la taula.

Un cop estigui sec i dur podeu posar una o dues cordes a la part de darrera per penjar-lo a la paret. Jo ho he acabat de fixar amb una mica de cola, perquè al treure les bobines es bellugava bastant.


I ja està! Totes les bobines en ordre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada